PEEDEE biedt u de keus uit twee basisconcepten in zorgvuldig op uw wensen toegesneden varianten.
Basisconept Primera:
Een instapmodel voor wie zich met een eenvoudige site op Internet wil presenteren. 7 pagina's (incl.hyperlinks), 5 afbeeldingen, 1 originele flash animatie; inclusief site-marketing, online zetten en testrondes.
Basisconept Deluxe:
Een uitgebreider model voor wie met een complexe site informatie wil verstrekken op Internet. 15 gekoppelde pagina's, 12 afbeeldingen, 1 geavanceerde flash-toepassing; inclusief site-marketing, online zetten en testrondes.

De sites worden opgemaakt op basis van een een bestaande huisstijl of van een nieuwe kleurstelling. In het linker deel van de pagina vindt u een menu met links naar een aantal onderliggende pagina's. In het rechter deel wordt de inhoud van de pagina weergegeven met eventuele foto's en afbeeldingen. Op verzoek verzorgen wij de digitale foto's. De mogelijkheid om vanaf uw site e-mail te versturen wordt standaard ingebouwd. De website wordt voorzien van eenvoudig JavaScript. De site wordt bij verschillende beeldschermresoluties getest met de twee meestgebruikte browsertypes.

PEEDEE plaatst de website op een door u gekozen locatie, uw domein, en verzorgt de marketing van de site door het inbouwen van een metadata, zoals een trefwoordenlijst, en het aanmelden bij de belangrijkste zoekmachines. Op verzoek verzorgen wij uw hostingcontract en uw domeinaanvraag.

Kijk bij portfolio voor een kleine keuze uit de reeds ontwikkelde websites en projecten.